Kujdes ndaj klientit në gjuhën Gjermane Këshilltar/e për klient - DE

27.12.2019 - 15.07.2020
hr@kikxxl-evrotarget.com
german call center kujdes ndaj klientit german language gjuhe gjermane apliko apliko tani
Send Message

Send Message to hr@kikxxl-evrotarget.com

Job Description

KiKxxl & evroTarget i kushton rëndësi të veçantë punës ekipore. 

Duke punuar si ekip në arritjen e një qëllimi të përbashket, bashkëpunëtorët tanë inkurajojnë dhe mbështesin njëri tjetrin.

Eja edhe ti, bëhu pjesë e ekipit ma t'mirë n'qytet! 🤗

Apliko tani!

Ne ofrojmë:

Pagë të lartë dhe bonuse

Kontratë afatëgjatë dhe punë të sigurtë

Mundësi për ngritje në karrierë

Sigurim shëndetësor

Shujtë ditore

Ekip bashkëpunues

Trajnime të ndryshme


Kualifikimet tuaja:

Të njihni mire gjuhën Gjermane ne të folur dhe në të shkruar

Të keni qëndrim pozitiv gjatë bisedave me klientë

Të keni aftësi të mira komunikuese 

Të jeni empatik dhe bashkëpunues


Your Information

No file selected