Njohës të gjuhës frënge Këshilltar/e për klient - FR

15.06.2020 - 20.08.2020
hr@kikxxl-evrotarget.com
french language gjuhe frenge frengjisht pune
Send Message

Send Message to hr@kikxxl-evrotarget.com

Job Description

KiKxxl & evroTarget hap konkurs për njohësit e gjuhës frënge.

Nëse njihni gjuhën frënge dhe keni aftësi të mira komunikimi, aplikoni dhe bëhuni pjesë e ekipit tonë në fushën e kujdesit ndaj klientit.

Ne ofrojmë:

  • Kontratë aftatgjatë dhe punë të sigurtë
  • Pagë të lartë dhe bonuse
  • Mundësi për ngritje në karrierë
  • Sigurim shëndetësor
  • Shujtë ditore
  • Ekip bashkëpunues
  • Trajnime brenda dhe jashtë vendit

Ne kërkojmë:

  • Njohuri të mira të gjuhës frënge në të shkruar dhe të folur
  • Të keni aftësi të mira komunikuese
  • Të shfaqni empati dhe pozitivitet gjatë punës me klientë


Aplikoni duke plotësuar fushat e kërkuara (*) në këtë konkurs.


Ju mirëpresim!

Your Information

No file selected