Njohës të gjuhës Italiane Këshilltar/e për klient - IT

24.07.2020 - 24.08.2020
hr@kikxxl-evrotarget.com
Send Message

Send Message to hr@kikxxl-evrotarget.com

Job Description

Mundësi punësimi për për njohësit e gjuhës italiane

Nëse njihni gjuhën italiane dhe keni aftësi të mira komunikimi, aplikoni dhe bëhuni pjesë e ekipit tonë në fushën e kujdesit ndaj klientit.


Çfarë ofrojmë ne:


Kontratë aftatgjatë dhe punë të sigurtë

Pagë të lartë dhe bonuse

Mundësi për ngritje në karrierë

Sigurim shëndetësor

Shujtë ditore

Ekip bashkëpunues

Trajnime të ndryshme në lidhje me projektin


Çfarë kërkohet nga ju:


Njohuri të mira të gjuhës italiane në të shkruar dhe të folur

Të keni aftësi të mira komunikuese

Të shfaqni empati dhe pozitivitet gjatë punës me klientë

  • Të jeni të gatshëm të bashkoheni me ekipin tonë në zyret tona në Prishtinë

Nëse plotësoni kriteret e përshkruara më lartë, aplikoni duke plotësuar të dhënat tuaja në këtë konkurs.

Your Information

No file selected