Këshilltar për klientë në gjuhën Holandeze Këshilltar/e për klient - NED

18.12.2019 - 14.09.2020
hr@kikxxl-evrotarget.com
Send Message

Send Message to hr@kikxxl-evrotarget.com

Job Description

Kërkojmë njohës të gjuhës Holandeze

Apliko tani dhe bëhu pjesë e ekipit ma t'mirë n'qytet 

Nëse njihni gjuhën Holandeze, ju mund të bashkoheni me ekipin tonë në fushën e kujdesit ndaj klientit.

Çfarë ofrojmë?

• Kontratë afatëgjatë dhe punë të sigurtë

• Pagë të lartë dhe bonuse

• Mundësi për ngritje në karrierë

• Sigurim shëndetësor

• Shujtë ditore

• Ekip bashkëpunues

• Trajnime brenda dhe jashtë vendit

Kualifikimet tuaja:

• Të keni njohuri të mira të gjuhës Holandeze

• Të shfaqni empati dhe pozitivitet gjatë punës me klientë

• Të keni aftësi të mira komunikuese

Your Information

No file selected