Njohës të gjuhës holandeze Këshilltar/e për klient - NED

18.02.2020 - 18.03.2020
hr@kikxxl-evrotarget.com
holandisht call center call agent apply now apliko tani
Send Message

Send Message to hr@kikxxl-evrotarget.com

Job Description

Nëse njihni gjuhën holandeze dhe keni dëshirë të punoni në një ambient dinamik dhe tejet bashkëpunues

Ne ofrojmë:

·         Pagë të lartë dhe bonuse

·         Kontratë afatëgjatë dhe punë të sigurtë

·         Mundësi për ngritje në karrierë

·         Sigurim shëndetësor

·         Shujtë ditore

·         Ekip bashkëpunues

·         Trajnime të ndryshme

Kualifikimet tuaja:

·         Të njihni mirë gjuhën holandeze në të folur dhe në të shkruar

·         Të keni qëndrim pozitiv gjatë bisedave me klientë

·         Të keni aftësi të mira komunikuese

·         Të jeni empatik dhe bashkëpunues

Apliko tani, dhe bonu pjesë e ekipit ma t’mirë n’qytet!

Your Information

No file selected