Njohës të gjuhës Gjermane Këshilltar/e për klient - DE

29.09.2020 - 31.12.2020
hr@kikxxl-evrotarget.com
cal center call agent germanisht gjuhe gjermane apliko tani pune punesohu
Send Message

Send Message to hr@kikxxl-evrotarget.com

Job Description

Fillo  punën me ekipin ma t’mirë n’qytet!

KiKxxl & evroTarget ju ofron mundësinë që të punoni me një ekip profesional e bashkëpunues.

Nëse njihni gjuhën gjermane, ju mund të bashkoheni me ekipin tonë në fushën e kujdesit ndaj klientit. 

Çfarë ofrojmë?

• Kontratë afatëgjatë dhe punë të sigurtë

• Pagë të lartë dhe bonuse

• Mundësi për ngritje në karrierë

• Sigurim shëndetësor

• Shujtë ditore

• Ekip bashkëpunues

• Trajnime brenda dhe jashtë vendit

Kualifikimet tuaja:

• Të keni njohuri të mira të gjuhës Gjermane

• Të shfaqni empati dhe pozitivitet gjatë punës me klientë

• Të keni aftësi të mira komunikuese

Your Information

No file selected