Njohës të gjuhës Gjermane Këshilltar/e për klientë - DE

01.03.2021 - 30.04.2021
hr@kikxxl-evrotarget.com
germanisht gjuhe gjermane apliko tani pune punesohu customer care kujdes ndaj klientit
Send Message

Send Message to hr@kikxxl-evrotarget.com

Job Description

Fillo  punën me ekipin ma t’mirë n’qytet!

KiKxxl & evroTarget ju ofron mundësinë që të punoni me një ekip profesional e bashkëpunues.

Nëse njihni gjuhën gjermane, ju mund të bashkoheni me ekipin tonë në fushën e kujdesit ndaj klientit. 

Çfarë ofrojmë?

• Kontratë afatëgjatë dhe punë të sigurtë

• Pagë të lartë dhe bonuse

• Mundësi për ngritje në karrierë

• Sigurim shëndetësor

• Shujtë ditore

• Ekip bashkëpunues

• Trajnime brenda dhe jashtë vendit

• Mundësi për punë nga shtëpia

Kualifikimet tuaja:

• Të keni njohuri të mira të gjuhës Gjermane

• Të shfaqni empati dhe pozitivitet gjatë punës me klientë

• Të keni aftësi të mira komunikuese

 

Për të aplikuar, ju lutem plotësoni formën në vazhdim.

Your Information

No file selected