Njohës të gjuhës Gjermane - Pejë Këshilltar/e për klientë - DE

15.04.2021 - 31.05.2021
hr@kikxxl-evrotarget.com
peja german language gjermanisht job kundenservice kujdes per klientin customer care
Send Message

Send Message to hr@kikxxl-evrotarget.com

Job Description

Fillo  punën me ekipin më t’mirë n’Pejë

KiKxxl & evroTarget ju ofron mundësinë që të punoni me ekipin tonë në qytetin e Pejës

Nëse njihni gjuhën Gjermane, ju mund të bashkoheni me ekipin tonë në fushën e kujdesit ndaj klientit.

Çfarë ofrojmë?

• Kontratë afatëgjatë dhe punë të sigurtë

• Pagë të lartë dhe bonuse

• Mundësi për ngritje në karrierë

• Sigurim shëndetësor

• Ekip bashkëpunues

• Trajnime brenda dhe jashtë vendit

Kualifikimet tuaja:

• Të keni njohuri të mira të gjuhës Gjermane

• Të shfaqni empati dhe pozitivitet gjatë punës me klientë

• Të keni aftësi të mira komunikuese


Apliko tani!

Your Information

No file selected