Këshilltarë për klientë në gjuhën Gjermane Këshilltar/e për klientë - DE

01.04.2021 - 31.05.2021
hr@kikxxl-evrotarget.com
gjuhe gjermane mundesi punesimi job offer job opening new opportunity
Send Message

Send Message to hr@kikxxl-evrotarget.com

Job Description

KiKxxl & evroTarget hap konkurs për njohësit e gjuhës Gjermane

Në kuadër të bashkëpunimit me kompani prestigjioze internacionale, po rrisim numrin e bashkëpunëtorëve të cilët njohin gjuhën Gjermane, që të iu përgjigjen kërkesave të klintëve në mënyrë cilësore dhe në kohë reale. 


Çfarë përfiton?

  • Kontratë pune afatgjatë
  • Pagë të lartë dhe të saktë
  • Bonus të lartë
  • Sigurim shëndetësor


Kriteret:

  • Njohja e gjuhës Gjermane
  • Nivel i lartë i empatisë
  • Komunikim i rrjedhshëm dhe i strukturuar
Për të aplikuar, ju lutem plotësoni formën në vazhdim.

Your Information

No file selected